Canvia la data Guia de papereria

A causa de la crisi del COVID, sabem que hi ha moltes parelles que lamentablement han hagut d’ajornar el seu casament a una data posterior. Sabem que aquest és un moment difícil i estressant per a vosaltres, així que esperem que la funció d’avui us ajudi una mica a fer canviar els plans una mica més fàcil. Tant si teniu una nova data de casament, com si encara no en coneixeu els detalls (això també està molt bé!), avui us compartim el nostre Guia de papereria Canvia la data que inclou consells de redacció, així com algunes idees i inspiració per ajudar-vos a informar els vostres convidats dels vostres plans de la millor manera possible.

Canvi de plans Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós

Com actualitzar els convidats del vostre casament

En primer lloc, si encara no ho heu fet, és important que aviseu als vostres convidats que esteu canviant la data tan aviat com sàpigues que s’ha de fer. També és important que mantingueu el vostre casament al radar perquè sàpiguen que encara us encantaria que s’uneixin a vosaltres, només en una data diferent!

Si ja teniu la papereria reservada, us recomanem que consulteu amb la papereria per veure si ofereixen un disseny de “canviar la data”. Molts estan oferint als seus clients de casament existents aquesta opció, o l’opció de tenir una versió digital de la seva Save The Date o invitació de casament creada si volen comunicar un canvi de data, lloc o simplement un ajornament als seus convidats per correu electrònic o WhatsApp. També podeu tenir una inserció per afegir a la vostra papereria original, si la data ha canviat però la resta de detalls són els mateixos.

Si encara no heu reservat ni dissenyat la vostra papereria, hi ha moltes papereres que ofereixen dissenys de canvi de data i d’ajornament del casament, així com moltes opcions editables magnífiques a llocs com Etsy, Papier, Zazzle i Minted. Fes una ullada a les nostres papereres de noces preferides a Catalunya, que estaran molt contents de crear alguna cosa fantàstica!

A continuació, hem reunit alguns dissenys de papereria de canvis inspiradors, així com alguns textos de mostra per compartir els vostres nous arranjaments amb els vostres convidats. Moltes d’aquestes targetes es poden imprimir a casa i enviar-les (una opció si ja teniu una impressora i franqueig disponibles a casa), o també es poden enviar com a versions digitals.

Canvi de plans Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós
Canviar la data Informació i idees de papereria del casament | Un dia fabulós
Anunci d'ajornament del casament Un dia fabulós
Desa la data Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós

Exemple de redacció d’ajornament del casament

 • Benvolguts familiars i amics, a causa de l’actualitat hem d’ajornar el nostre casament amb el cor pesat. Nova data a seguir.
 • Per circumstàncies imprevistes el nostre casament s’ha ajornat a una data posterior. Demanem disculpes per les molèsties ocasionades i esperem celebrar el nostre casament amb vosaltres en el futur.
 • Hem pres la difícil decisió d’ajornar el nostre casament. Tot i que ens agradaria poder celebrar-ho junts, la vostra seguretat és la nostra prioritat. En breu hi haurà més informació.
 • Malauradament, a causa de la situació actual, el nostre casament no pot tenir lloc. Tan bon punt s’hagi fixat una nova data, us ho farem saber.
 • En lloc de la situació, estem canviant la nostra data per poder celebrar-ho amb seguretat. Ens posarem en contacte amb nous plans quan tornem a programar. Fins aleshores, estigueu segurs!
 • Malauradament, a causa del coronavirus hem decidit ajornar el nostre casament fins a una data més segura en el futur. Encara estem desitjant compartir el nostre feliç dia amb vosaltres i us mantindrem informats tan aviat com en sabem més.
 • Com sabeu, la situació amb la COVID-19 encara s’està desenvolupant. Com a tal, hem pres la difícil decisió d’ajornar el nostre casament. Us mantindrem informats dels detalls del nostre casament. Esperem que passi aquest pas i us desitgem salut i seguretat a tots.
Anunci d'ajornament del casament Un dia fabulós
Canviar la data Informació i idees de papereria del casament | Un dia fabulós
Canviar la data Informació i idees de papereria del casament | Un dia fabulós
Canvi de plans Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós

És possible que ja estiguis en contacte amb els teus convidats sobre el necessari canvi de plans, però si ho estàs buscant per a una manera més oficial d’enviar les notícies, potser voldreu considerar l’enviament d’una targeta de “canviar la data”. És recomanable enviar les vostres notícies d’un canvi de data el més aviat possible. No hi ha cap pauta ni etiqueta establerta com les que hi ha per enviar invitacions de casament o guardar les dates, però, si espereu que els convidats tornin a reservar i confirmin nous arranjaments de viatge, probablement obtindreu la millor resposta dels vostres convidats si envieu informació com a mínim. de sis a vuit setmanes abans de la nova data, tal com ho faries amb una invitació.

Canvieu el text de mostra de papereria de la data

 • Hem canviat la data i tenim ganes de celebrar-ho! Si us plau, uneix-te a nosaltres a la nostra nova data el 5 de desembre de 2021.
 • L’amor no es pot cancel·lar! Ens casarem una mica més tard del previst el 5 de juliol de 2021.
 • El que importa és el nostre amor, no la data! A causa de la situació actual, posposem el nostre casament al 5 de desembre de 2021. Esperem celebrar-ho amb tots vosaltres!
 • Simplement no volem celebrar-ho sense tu! Per tant, posposem el nostre casament al 5 de juliol de 2021.
 • Si us plau, marqueu els vostres calendaris amb la nostra nova data del casament el 5 de desembre de 2021. Estem emocionats i no podem esperar per celebrar-ho!
 • No podem dir que ho faig sense tu! Perquè puguem celebrar tots junts el nostre gran dia, posposem el nostre casament al 5 de juliol de 2021.
 • Volíem actualitzar-vos sobre el nostre casament a la llum de l’actual brot; l’ajornarem fins al 5 de desembre de 2021 i esperem veure-us aleshores. Si us trobeu incòmode o no podeu assistir per qualsevol motiu, ho entenem completament, si us plau, feu-nos-ho saber de qualsevol manera.
Canvi de plans Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós
Canvi de plans Informació i idees de papereria de casament | Un dia fabulós

Opcions alternatives per mantenir informats els vostres convidats

 • Per a una opció més econòmica, les postals són una manera fàcil i eficient d’informar els vostres convidats d’un canvi de plans.
 • Un lloc web per a casaments també és una bona manera de mantenir al dia els vostres convidats. Podeu trobar els nostres creadors de llocs web de casaments preferits aquí. Tanmateix, tingueu en compte els que no són els més experts en tecnologia. Potser truqueu-los o feu-los un missatge de text.
 • Les invitacions electròniques són una bona manera de reduir els costos, així com una fantàstica opció ecològica. Alguns dels nostres llocs web d’invitació electrònica preferits inclouen: Paperless Post, Greenvelope, Evite, Minted, Blackbird RSVP. De nou, tingueu en compte els convidats que potser no estan acostumats a comprovar regularment la comunicació digital.
 • Per a un enfocament menys formal, sempre podeu enviar un disseny per WhatsApp o per text. Si no teniu el número de tothom, us recomanem que demanis l’ajuda de la teva boda, amics i familiars aquí!
 • Si, com a nosaltres, us encanten les invitacions de paper, consulteu les nostres papereres de casament preferides.

Disseny destacat de Cecilia & Sebastian Paper Co. a Etsy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *