Com construir una torre de xampany de casament perfecta

Siguem sincers, el xampany i la celebració van de la mà. Realment no hi ha res com escoltar aquell “pop” i els crits d’alegria que segueixen per començar una festa. Però hem de dir, hi ha quelcom més glamurós en una torre de xampany. Proporciona a les celebracions del vostre casament aquest moment decadent de Gatsby, amb algunes parelles que fins i tot trien una torre de xampany en lloc de tallar un pastís. Així que si esteu pensant en tenir una torre de xampany al vostre casament, aquí teniu com garantir les emocions, sense vessament i el màxim efervessament!

Com funciona una torre de xampany?

Una torre de xampany és una piràmide de gots, apilats de manera que quan les bombolles s’aboquen al got superior, el desbordament ompli els gots als nivells de sota un darrere l’altre. El 2017, l’holandès Luuk Broos va batre el rècord mundial a Madrid amb una torre de xampany de set metres (23 peus) d’alçada amb 50.116 copes. Us imagineu la pressió! Però no us preocupeu, la vostra torre de xampany no ha de ser tan extravagant per aportar el factor sorpresa!

Quantes ulleres necessites?

Primer de tot, decidiu si necessiteu una copa per a cada convidat de la torre o si us agrada que se’n serveixin després de les safates. No cal dir que tot depèn de la mida del vostre casament. De sis a vuit nivells és el nombre habitual, però qualsevol cosa des de quatre o cinc nivells encara pot semblar increïble, sobretot si la taula té un estil bonic o utilitzeu cristalleria o guarnicions especials. L’avantatge evident d’una torre de xampany més petita és que és més fàcil de construir!

La fórmula: Col·loqueu els gots en un quadrat a la capa inferior. A mesura que construïu, reduïu l’amplada i la longitud en una línia per a cada nivell a mesura que pugeu. Per exemple: si la capa inferior és un quadrat amb sis per sis (36) gots, la següent capa tindrà cinc per cinc (25) gots, per sobre d’aquests quatre per quatre (16) gots, i així successivament. Per saber quantes ampolles de xampany necessites, normalment hi ha sis gots per ampollaperò per tenir en compte el desbordament, calculeu el total utilitzant cinc gots per ampolla.

Quin tipus d’ulleres són millors?

Per molt que a tothom li agrada beure d’una bonica flauta de xampany, no són aptes per a una torre. Ample, pla Les ulleres coupe són les millors per raons òbvies, i és important que totes les ulleres siguin iguals. Pregunteu al vostre local si tenen un parell de gots, ja que si no els tinguessin haureu de llogar cristalleria. La bona notícia és que els coupés vénen en tons bonics i poden ser força ornamentats; de fet, com més ornamentats més captaran la llum, de manera que l’efecte serà enlluernador!

Com construir una torre de xampany

La construcció de la torre en si és bastant senzilla, però algunes de les falles més grans de la torre de xampany en els casaments han implicat que s’ha passat per alt un petit detall.

  • En primer lloc, penseu en on es troba la vostra torre, preferiblement una zona amb molt d’espai al seu voltant. L’últim que voleu és que l’oncle Pat el toqui després d’uns quants vins massa, o nens rumbosos després d’uns quants massa dolços. Tingueu en compte que un cop construïda la torre no es pot moure.
  • Com la majoria de les coses a la vida, una base sòlida és essencial: el la taula ha de ser robustaja que un lleuger balanceig podria significar que el joc s’ha acabat!
  • La col·locació de les ulleres és igual d’important. Assegureu-vos que les vores de cada vidre es toquin. Això us deixarà un petit espai en forma de diamant entre cada got. Utilitzeu aquests espais de diamant com a guia i col·loqueu la següent capa de gots a sobre d’aquests per a una formació uniforme. Repetiu el procés fins arribar al cim.
  • Afegiu qualsevol guarnició als gots com flors comestibles brillants o maduixes.

Com abocar el xampany a la torre

Ara que has fet un treball dur, és el moment de la part divertida! Aboqueu lentament el xampany fred a la copa de la part superior de la torre perquè no faci bombolles. Deixeu que el xampany es desbordi a les copes del nivell inferior, ompliu fins que es desbordin i ompliu les copes per sota, etc. Continueu abocant al got superior fins que s’omplin tots els altres gots!

Un darrer consell… reunir a tothom al voltant de la taula abans que comenci l’abocament. Una torre de xampany és un espectacle visual i és una gran oportunitat per capturar algunes fotos èpiques. Però també hi ha un altre motiu: El xampange s’aixafa en coupes molt més ràpid que una flauta, ja que té una superfície més àmplia. Així que beveu aquesta deliciosa bombolla el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *