Com fer que el vostre casament sigui especial

Tant arran de la pandèmia de la Covid-19, com com a tendència general del casament, cada cop són més les parelles que opten pels casaments petits. Les cerimònies de l’oficina de registre amb una recepció al restaurant, casaments a la ciutat genials en espais glamurosos i vots personalitzats a l’aire lliure van seguir una festa íntima a casa al camp; un casament petit pot tenir moltes formes, però l’única preocupació que rebem de moltes parelles és “Com podem fer que el nostre petit casament se senti especial?” La nostra resposta breu? Això voluntat sentir-se especial perquè és el dia del teu casament! Però per a la nostra resposta més llarga, hem preparat alguns consells…

1. Fes que la cerimònia sigui significativa i inclusiva

La cerimònia realment pot marcar el to d’un casament, especialment un petit. Tant si el tens a una església com a una oficina de registre, és simbòlic o humanista, empaqueta el teu amb sentit. L’elecció de la música i les lectures, personalitzar els vostres vots allà on pugueu, implicar els vostres convidats en els rituals, pensar bé l’espai i l’ambient, fent que la vostra cerimònia sigui memorable; posar una mica d’esforç marcarà el to d’una celebració molt especial.

2. Afegeix un munt de tocs personals

Tot i que no podem tenir prou tocs personals en qualsevol tipus de casament, amb un casament petit una mica és molt útil. Penseu en detalls que siguin assolibles i impactants, com escriure una nota personalitzada per a cada un dels vostres convidats, incloses fotos de tothom a la sala, o tenir un menú una mica més curat del que podríeu fer amb una llista de convidats més gran. Afegeix també la teva personalitat al teu dia; el lloc que escolliu, la música que toqueu durant el sopar, les opcions de còctels, la decoració. Tenir un casament petit significa que us podeu preocupar menys per “agradar a una gran multitud” i fes que el teu dia reflecteixi realment tu i la teva altra meitat.

3. Gaudeix de la preparació prèvia al casament

Res et fa sentir especial el dia del teu casament com mimar-te. Tenir un casament més petit pot significar que tingueu la vostra cerimònia més tard durant el dia, de manera que realment podeu Preneu-vos el temps per fer-vos el cabell i el maquillatge, afaiteu-vos amb una tovallola calenta o fins i tot comenceu el dia amb un massatge. Gaudeix, és el dia del teu casament!

4. Queda’t en un lloc fabulós

Els casaments més petits solen estar més a prop de casa, però això no vol dir que hagis de tornar al teu llit al final de la nit. Per marcar la importància del teu gran dia, per què no quedeu-vos en un lloc digne de la llista de noces per a la vostra nit de noces. Un hotel boutique amb estil, en algun lloc amb una gran banyera construïda per a dues persones, o una habitació amb vistes a la vostra part preferida de la ciutat, ja ho hem dit abans i ho seguiré dient, regaleu-vos, és el dia del vostre casament!

5. Documentar el dia

Que la vostra llista de convidats no inclogui 14 ties, 27 cosins segons i una reunió de primària, no vol dir que no haureu de tenir el dia ben documentat. De fet, per a tu, podria ser encara més important tenir records del dia per mostrar el vostre cercle extens de familiars i amics. Mai no et penediràs d’haver invertit en un gran fotògraf i videògraf i de dedicar-te temps al teu dia per fer fotos magnífiques. Consell: busqueu paquets de mig dia si creieu que un dia complet serà massa per al vostre petit casament.

6. Seguiu les tradicions (si voleu)

La nostra política sobre les tradicions del casament és mantenir el que us funciona i deixar la resta. Però si us preocupa que el vostre petit casament no se senti prou “casament”, esquitxant algunes tradicions sens dubte us ajudarà. No et sentis ximple per anar amb el gran vestit blanc i el vel, l’esmòquing cridaner i el gran ram de gran mida. Mantingueu els discursos, feu que algú us acompanyi pel passadís i s’abraci tallant el pastís i fent un primer ball. Algunes parelles senten que un casament petit ha de ser senzill o sense problemes, però diem que sempre hi ha espai per a alguns moments de casament per excel·lència..

7. Inclineu-vos en la intimitat

Per a cada casament, és important pensar en cada element del vostre dia i com es desenvoluparà, per assegurar-vos que hi hagi un bon ambient durant tot el dia. Per a un casament petit, és important no forçar la diversió. Per descomptat, l’ambient serà diferent d’una gran festa, però això no és gens dolent! És possible que les coses no es facin tan estroncades a la pista de ball, però probablement les xerrades seran millors. Podria tenir més un ambient de sopar animat, un ambient relaxat de barbacoa al jardí o sentir-se com una festa d’aniversari molt divertida. Així que inclina’t cap a la multitud més petita i abraça-la.

8. Intenta no preocupar-te

D’acord, és més fàcil dir-ho que fer-ho, però intenta no preocupar-te per tenir un casament petit si no era el teu pla original. Serà molt divertit, fluirà i serà memorable perquè és el dia del teu casament! Els convidats que has demanat que hi siguin són molt especials per a tu, i estaran emocionats, emocionats i animant-se perquè sigui meravellós. No ens creguis, doneu un cop d’ull a alguns dels casaments petits i de la ciutat que hem presentat al lloc sovint es troben entre els nostres preferits, perquè compten amb les parelles més cool, els convidats més encantadors i estan plens de detalls reflexius i moments divertits que els fan realment únics.

I no t’oblidis, si la teva celebració íntima no t’ha ratllat la picor del casament, sempre pots treure el teu vestit per a una altra ocasió. Som grans defensors d’una celebració massiva d’aniversari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *