Com netejar el vostre anell de compromís

Entre la crema de mans, la crema hidratant i el xampú, els anells de compromís s’acumulen molt de producte i, amb el temps, perden la seva brillantor. Així que, tenint en compte que tots estem molt conscients de la neteja aquests dies, vam pensar que reuniríem alguns consells i consells per cuidar i netejar el teu anell de compromís.

Amb quina freqüència hauríeu de netejar el vostre anell de compromís

Pots portar el teu anell a un joier per a una neteja profunda (més informació a continuació!) aproximadament un cop l’any, o abans d’una ocasió especial, però per a l’acumulació diària, és útil saber com netejar l’anell de compromís a casa tu mateix. . La majoria de joiers recomanen fer una neteja ràpida una o dues vegades al mes per mantenir-se al dia de l’acumulació del producte.

Com netejar el vostre anell de compromís a casa

Què necessites:

  • Un raspall de dents suau per a nadons
  • Aigua calenta
  • Rentavaixelles
  • Un bol petit o ouer

Com netejar l’anell:

  • Remull l’anell durant mitja hora amb aigua i detergent.
  • Utilitzeu el raspall de dents per raspallar la pedra i posar (inclosa la part inferior) molt suaument.
  • Esbandiu l’anell amb aigua corrent tèbia (assegureu-vos que l’endoll estigui a la vostra pica!)
  • Si el teu anell encara sembla una mica ennuvolat, repeteix.
  • Assequeu el vostre anell amb un assecador de cabells a foc mitjà (no feu servir una tovallola de paper!).

Com cuidar el vostre anell de compromís

Els consells anteriors funcionaran per a qualsevol pedres precioses dures, com ara diamants, maragdes, robins o safirs. Si tens una pedra més tova com una perla o òpal, parla amb el teu joier sobre com netejar-lo amb seguretat.

Hi ha moltes solucions per a la neteja de la llar, com ara utilitzar Coca-Cola, bicarbonat de sodi, pasta de dents, vinagre o fins i tot lleixiu o acetona per netejar l’anell. Molts d’aquests poden ratllar o danyar la pedra o el metall, per tant no prenguis riscos quan una ampolla de Fairy Liquid pot fer el truc!

La majoria dels anells poden suportar les activitats del dia a dia, com ara rentar els plats o anar al gimnàs. Però si feu una jardineria o feu una neteja intensa, és una bona idea poseu-vos guants o traieu-vos l’anell. De la mateixa manera, per a determinades activitats i esports és més segur treure l’anell, no només per l’anell en si, sinó també per al dit!

Si et treus l’anell amb regularitat o durant llargs períodes, emmagatzemeu-lo en una caixa seca i folrada de tela o una bossa suaui assegureu-vos que estigui net abans d’emmagatzemar-lo.

Si el vostre anell té cops importants (o les pedres se senten tambaleables), treure’l immediatament emmagatzemar-lo a la seva caixa i portar-lo al joier per comprovar que les pedres estiguin intactes i segures a l’entorn.

Com netejar el vostre anell professionalment

És prudent aconseguir el vostre anell de compromís netejat per un joier aproximadament un cop l’any. Els seus productes restauraran la brillantor de les teves pedres en molt poc temps, a més de comprovar si hi ha pedres soltes o danys a l’anell. Si pots, torna el teu anell al joier al qual l’has comprat, és possible que hagi inclòs una neteja regular com a part de la garantia.

Per a una neteja més a fons, també pots demanar-ho al teu joier utilitzar una màquina de neteja per ultrasons. Aquest vigorós procés de neteja realment fa brillar un anell. També cal deixar-ho als experts (encara que tinguis accés a una màquina), ja que un joier detectarà les pedres que s’afluixen durant el procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *