Heu de fer un regal si no aneu al casament?

Has de fer un regal si no vas al casament? La setmana passada vam fer aquesta pregunta a Instagram i el jurat estava fermament dividit. El 52% es va sorprendre amb el suggeriment d’un regal i el 48% va dir que seria groller no per aconseguir un regal.

La meitat i la meitat divisió vol dir que n’hi ha no hi ha cap etiqueta ni expectativa estricta de regals de casament si rebutges una invitació de casament. Òbviament, sempre s’agraeix que feu un regal, però probablement no sigui un pas tan fals si no ho feu (depenent dels cercles en què us moveu, és clar!). Hem reunit uns quants consells per ajudar-vos a resoldre si ho feu Hauríeu de comprar un regal si no aneu al casament – i si és així, quin ha de ser aquest regal.

Com rebutjar una invitació de casament

Primer de tot, si rebeu una invitació per a un casament i no hi assistiu, per qualsevol motiu, Confirmeu-vos ràpidament per avisar la parella. Estaran esperant els comptes finals per dir-li el seu lloc o servei de càtering, i la vostra declinació podria deixar espai perquè preguntin a algú més.

Utilitzeu qualsevol mètode de comunicació indicat a la invitació, ja sigui una targeta de confirmació d’assistència, un correu electrònic o un missatge de text. Sempre podeu fer un seguiment amb una trucada si necessiteu més explicacions.

Comprar un regal depèn de per què rebutgeu la invitació

De vegades rebutjaràs una invitació perquè no ets o perquè has reservat. Altres vegades és perquè no coneixes bé la parella, serà massa car assistir-hi, o simplement no t’agrada anar-hi.

Si és per motius econòmics, per descomptat estalviareu diners en no assistir, però si els diners són ajustats, o potser teniu molts altres casaments propers, no us sentiu pressionat per enviar un regal: una bona targeta serà perfecte.

Si és una parella que estimes i estàs realment molest per no poder assistir, enviar un regal en la teva absència és una bona manera de demostrar quant t’importa i tant de bo ho haguessis aconseguit. Si es tracta d’algú a qui no ets a prop o a qui t’ha sorprès fins i tot ser convidat, potser serà menys important fer el gest.

Enviament d’un regal si no esteu convidats al casament

Tots els casats de l’oficina recordàvem les persones que ens havien enviat regals que ni tan sols havien estat convidats al casament. No s’espera de cap manera, però és tan reflexiu i generós!

Sovint aquests regals eren persones grans com tietes grans o amics o veïns dels nostres pares, però també alguns companys de feina i amics. La regla general aquí, però, és fer-ho no passar per la borda.

Un regal de grup és una gran idea, també un val, una ampolla de cava o un petit regal. D’aquesta manera estàs expressant la teva felicitació sense fer que la parella es senti culpable per no haver-te convidat a l’acte principal.

Quin regal de noces Compra una parella si no assisties al casament

Normalment a Catalunya, tant si feu un regal físic com si feu un regal en efectiu, el consens és que “cobriu el cost del vostre àpat”, (normalment entre 75 i 120 € per persona). A casa nostra, els regals en efectiu no són tan habituals i el valor dels regals té un ventall més ampli. Tanmateix, si no assistiu al casament, no cal que us conformeu a gastar una quantitat determinada simplement el que et puguis permetre i creguis adequat.

Els regals en efectiu sempre són apreciats, però en general, si no aneu a un casament, un regal físic és més adequat com a gest, sobretot si gasteu una mica menys. Si la parella té un llista de bodes, la vostra feina és fàcil, podeu comprar alguna cosa directament d’això i quedareu bé!

Si no tenen un registre, un record pràctic sempre és una aposta segura, penseu en unes copes o vaixella, un bol preciós, coberts, una manta, una cistella de pícnic o un plat de forn. Els llibres de taula de cafè o impressions d’art són una opció més contemporània. També pots optar per alguna cosa una mica nova: vaig comprar un parell d’aquestes fundes de coixí “Cullera gran, cullera petita” i van ser un èxit!

Un regal d’experiència també és reflexiu, és fàcil de personalitzar per a cada parella i els ofereix una nit de cita posterior al casament preparada. Un val de restaurant, una subscripció al cinema, una classe de cuina, una excursió d’un dia o un te de la tarda són idees boniquess.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *