Idees de rams de noces i botons del mateix sexe

Ara, en primer lloc, afegim una mica d’exempció de responsabilitat en aquesta publicació, així que diguem que no hi ha flors “oficials” per a casaments del mateix sexe ni estils florals específics, els casaments es tracta de crear les vostres pròpies tradicions i cap celebració està més perfectament posicionada. fer-ho més que un casament LGBTQ+. Dit això, de vegades és difícil saber per on començar quan es busca el mateix idees de rams de noces sexuals. Potser voleu un aspecte floral a joc a joc o potser són estils totalment únics que destaquin les vostres respectives personalitats, ens encanten els dos enfocaments i no hi ha cap manera equivocada! Així que avui estem servint una mica d’inspiració amb alguns diferents idees de rams de noces del mateix sexe i altres maneres de fer flors en el teu dia.

Rams de noces que coincideixen

Si voleu aparèixer com a unitat única el dia del vostre casament, els rams o boutonnières a joc són una manera fantàstica d’unir tot el vostre aspecte. Aquí teniu alguns dels nostres preferits combinant idees de ram de noces i boutonnières del mateix sexe…

Les boniques núvies Aisling & Jackie van triar combinar amb les seves opcions florals i els rams de flors de Kristine Hayes que eren una barreja de tons rics i clars.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Aquests rams de nuvi a joc eren una barreja de flors realment impressionant en una varietat de colors i textures.

Les mini suculentes i els boutonnières de card blau de Bella Bloom van donar a aquests nuvis l’aspecte floral masculí i discret que buscaven.

Tot i que els vestits de la Natalie i la Shannon eren diferents, van lligar el seu aspecte de núvia amb rams a joc plens de belles roses crema de Red Floral.

Ens encanta com aquesta parella elegant es va posar amb senzills retalls de branques d’olivera amb els seus vestits elegants.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Els rams de flors atrevides a joc en tons càlids de vermell i préssec de Church Street Flowers van ser l’elecció perfecta per a aquesta parella de núvies elegants.

Aquests rams de núvies de flors silvestres i pastís suaus es coordinaven perfectament amb la paleta de la roba de la seva festa de noces.

Aquests nens genials van combinar els seus vestits blaus complementaris amb boutonnières de tons vermells a joc i contrastats.

Mal combinat a la perfecció

No sentiu que heu de coincidir si no voleu. Cada persona té el seu propi estil únic, i és per això que ens encanten els rams o boutonnières complementaris per a casaments del mateix sexe. Si l’enfocament que coincideix no és per a vosaltres, però encara voleu un aspecte que es refereixi entre ells, consulteu aquests idees de rams de noces i boutonniers del mateix sexe que no coincideixen

Estic obsessionat amb aquestes flors nupcials! Una núvia va triar un ram més petit combinat amb una corona de flors tropicals, mentre que l’altra va optar per una bellesa floral de gran mida de RAM Floral.

Aquesta parella de boniques núvies va combinar el seu ram i el boutonnière escollint flors en suaus tons crema préssec de Vo Floral Design.

Ens encanta com aquest nuvi elegant va combinar un bonic ram pastel de Holiday Celebrate Events i Whit Hazen amb els seus vestits de color rosa i lila suaus. També heu vist els seus llaços florals?!

Aquesta parella va optar per flors semblants però en tons diferents com ara l’amarant rosa i el verd amarant.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

O, què passa amb aquest aspecte no coincident de somni? Aquesta parella tria els mateixos florals però afegeix cintes de seda en els seus colors preferits.

Igual però diferent. Aquests nuvis van triar boutonnières dels mateixos colors però diferents flors de The Bloom of Time.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Un magnífic ram de gran mida i un boutonnière coordinat van ser l’elecció perfecta per a aquesta parella.

L’audaç i bonic King Protea pren el protagonisme en aquests rams de núvies iguals però diferents amb un disseny floral de Ginger Lily & Rose.

Trenca les regles!

Ens encanta veure dues núvies o dos nuvis amb dos estils molt diferents. Diferents flors, diferents mides, diferents colors. Ningú diu que necessiteu compartir la mateixa elecció de flors amb la vostra parella. No tingueu por d’anar a contracorrent amb estils de rams inesperats, corones de flors, ramilles, bandes florals o boutonnières! Aquests són només alguns dels nostres preferits alternativa Idees de rams i boutonniers del mateix sexe que hem vist…

Què bonics són aquests dos?! Anderson i James van compartir el seu amor per les flors colorides d’estil de jardí amb boutonnières a joc, així com el ram rústic d’Anderson i la corona de verdures de Petite Fleurs.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Aquestes núvies ho estan fent fora del parc amb el seu estil! La núvia Nicole portava un ram ple de King Protea i roses de la florista Sidra Forman i, per no quedar-se menys, la seva parella Mackenzie va portar una banda floral personalitzada amb roses a joc.

Si un ram no és per a tu, per què no et portes un collaret de flors!? Ens encanta aquesta combinació de ram de tardor i coll floral de Floral Menagerie.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Beaus, Lorenzo i Martin van portar un ram d’estil rústic juntament amb corbates de flors seques de moda de JCRC Events!

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Què bonics són aquests parells?! Ens encanta aquesta bonica corona de flors de color lila dissenyada per Michelle Edgemont que es coordina perfectament amb l’impressionant ram de la seva nova dona.

Idees de rams i rams de noces del mateix sexe |  Un dia fabulós

Tu fas tu!

Recordeu que els casaments són per celebrar el vostre amor els uns pels altres i han de ser personals i reflectir la vostra relació. No segueixis cap tradició del casament que no tingui sentit per a tu i la teva altra meitat només perquè creus que ho hauria de fer! L’important és sentir-se còmode amb les vostres eleccions el dia del vostre casament i que reflecteixin tots dos com a parella. Al final, és el teu dia, les teves regles i els floristes estan encantats d’oblidar-te!

Per trobar la floristeria perfecta per crear l’aspecte dels teus somnis, fes una ullada a les floristes seleccionades al nostre directori de proveïdors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *