Nosaltres

Hola a tots! M’agradaria presentar-me a tots els usuaris d’aquest petit blog especialitzat en casaments. El meu nom és Greta i sóc una apassionada del món de les bodes des de fa molts anys.

Tinc una gran experiència en l’organització de casaments i tots els preparatius que hi estan relacionats. He ajudat milers de parelles a organitzar el dia especial des de la planificació fins a l’execució.

A més, sóc una gran entusiasta de la decoració en casaments i tota mena d’esdeveniments. He treballat amb algunes de les millors empreses de decoració al país per ajudar els nuvis a crear la boda dels seus somnis. M’encanta trobar noves idees creatives per ajudar els nuvis a aconseguir una decoració única i especial pel seu dia.

També tinc una gran experiència en l’organització de bodes en destins exòtics. He ajudat moltes parelles a organitzar els seus casaments a destinacions exòtiques com Hawaii, Mèxic, Costa Rica, Jamaica i molts altres. He treballat amb un equip de professionals per fer que els somnis de les parelles es facin realitat.

També tinc molta experiència en el disseny d’invitaciós. He treballat amb un nombrós equip d’artistes gràfics per crear invitacions úniques i especials per a cada parella. M’encanta trobar noves formes de disseny per ajudar els nuvis a crear una invitació perfecta per al seu dia.

M’encanta ajudar les parelles a crear els seus dies especials. Estic sempre al corrent de les últimes tendències en casaments per ajudar les parelles a aconseguir el casament perfecte. Estic molt emocionada de poder compartir els meus coneixements i experiències amb tots els usuaris de saloboda.cat