Què fer si et quedes embarassada mentre planifiques el teu casament

Primer de tot, si estàs llegint això i estàs embarassada, enhorabona, quin temps més emocionant! Per descomptat, descobrint-se estàs embarassada mentre estàs en plena planificació del casament pot ser aclaparador. Els plànols de confeti i taules probablement comencen a semblar frívols quan teniu cotxets i el nadó creix a l’horitzó. Però això no vol dir que hagis d’abandonar els teus plans per al dia dels teus somnis si és important per a tu. Així que avui, hem completat les vostres opcions amb consells com fer pausa o com continuar amb els teus plansel que decideixis.

Diferents prioritats

Estar embarassada pot significar que les vostres circumstàncies econòmiques i prioritats poden haver canviat, però també pot significar que no ho hagin fet. No hi ha una guia dura i ràpida sobre què feres tracta d’esbrinar el que és adequat per a tu i la teva família.

Per a algunes parelles, els diners s’han de destinar a un altre lloc i un casament ja no és realista. Per a d’altres, la idea d’una gran celebració amb amics i familiars s’amplifica encara més amb una nova incorporació. I per a una altra parella, la legalitat de casar-se podria adquirir un nou significat, i arribar al registre és una prioritat, mentre la gran festa pot esperar.

Si és el teu primer embaràs, serà difícil saber què esperar en el futur. Si és el vostre segon o tercer, potser tingueu una millor idea de com us sentireu, però cada embaràs és diferent. Una núvia estarà bé córrer i planificar un casament als vuit mesos, per a una altra núvia, això simplement no és factible, així que deixa’t una mica de fluix i no et compares amb els altres!

El Temps

Òbviament, el que fas quan descobreixes que estàs embarassada durant la planificació del teu casament depèn en gran mesura de quan toca i quan et casaràs.

Si heu de venir al voltant del moment del vostre casament: Probablement sigui prudent mou la teva data, sobretot si planifiqueu alguna cosa més que una simple cerimònia. Podeu obtenir la nostra guia per cancel·lar o ajornar el vostre casament aquí.

Si heu de venir abans del vostre casament: Tu necessites considereu si la vostra línia de temps seguirà funcionant després del nadó, si el vostre pressupost s’haurà d’ajustar, i si el casament que planejaveu abans de l’embaràs encara és el que teniu en ment (per exemple, un casament de destinació només per a adults, pot ser que ja no se senti adequat). Tingueu en compte també el bonic que serà tenir una noia de flors o un noi patge a la barreja!

Si vens després del teu casament: Si ja teniu molts plans en marxa, potser decidiu seguir-los. És possible que el vostre vestit necessiti un ajust (vegeu més avall) i la vostra festa de soltera a Amsterdam pot ser que no sigui del tot el que havíeu previst, però en cas contrari tota la resta hauria d’ajustar-se al vostre pla. De nou, aquest es redueix a la línia de temps i el tipus de casament; Amb set mesos d’embaràs, encara voldràs passar a la banda d’homenatge dels vuitanta a les dues de la matinada, o desitjaràs haver tingut un casament al restaurant que s’hagi acabat a mitjanit (amb una migdiada al mig!)?

Plans de simplificació

Si decidiu canviar o simplificar els vostres plans, per qualsevol motiu, és important avança ràpidament en qualsevol reserva ja ho has fet. Els proveïdors de casaments solen ser tan flexibles com poden una vegada que siguis sincer i sincer, aquí trobaràs la nostra guia completa.

Si decidiu optar per un simple casament civil, encara ho necessitareu tres mesos d’antelació per registrar-se per obtenir la llicència de matrimonifins i tot per a un casament a l’oficina de registre.

Si voleu reduir la mida del vostre casament a partir d’un afer més tradicional, podeu optar per a una festa posterior al casament per a molts convidats o un casament al restaurant per a alguna cosa més íntima o refredat. Si necessiteu reduir el nombre i us preocupen les reaccions dels convidats, no ho feu! Tothom estarà tan entusiasmat amb les teves notícies que ho entendran totalment si necessites canviar els plans.

Canvis en el vestit

Un cop més, si necessiteu o no canviar el vostre vestit de núvia o comprar alguna cosa específica per a la maternitat dependrà del camí que us trobeu el dia del vostre casament.

Si encara no heu comprat, hi ha algunes opcions magnífiques per a vestits de núvia de maternitat o podeu fer-vos-hi alguna cosa feta per a vosaltres per un dissenyador a mida.

Si ja has comprat el teu vestit, parla amb la teva botiga de núvia. Estaran molt familiaritzats amb el seu estoc i sabran si un vestit es pot modificar per adaptar-se a un cop o canviar-lo si encara no s’ha fet. Un bon professional de les alternances podrà col·laborar amb tu per deixar sortir o reconstruir el teu vestit si és possible i, si no, sempre pots vendre el vestit que tens i comprar-te alguna cosa digne i preciós!

La Lluna de Mel

Un altre gran detall del casament que podria haver de canviar si estàs embarassada és el destí de la teva lluna de mel. Una vegada més, això depèn de la vostra elecció personal, i les finances i el temps entraran en joc.

El Zika i el Covid-19 segueixen sent una preocupació important per a parelles que viatgen a determinades destinacions: consulteu el lloc web del Departament d’Afers Exteriors per obtenir la informació més recent. Parleu amb el vostre metge sobre els vostres plans de viatge i discutiu qualsevol dubte que tingueu sobre els vols, les vacunacions o els perills a la destinació que hàgiu escollit.

Moltes parelles optar per a mini lluna a prop de casa, i sempre podeu fer el gran viatge o fer-ne unes vacances familiars a l’hora que convingui.

Si necessiteu canviar els vostres plans, consulteu la vostra assegurança de viatge i parleu amb el vostre agent/línia aèria/hotelés probable que, com els venedors de casaments, siguin tan complaents com puguin!

Imatge principal: Amy and Jordan Photography

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *