16 rams de núvia originals que us encantaran

El ram de la núvia és una de les parts més importants de la boda i, per això, és important que la selecció sigui la correcte. El seu disseny ha evolucionat molt en els últims anys i ara hi ha moltes opcions diferents per triar, des de les més tradicionals fins a les més modernes i originals.

En aquest article, us presentem 25 rams de núvia originals que us encantaran. Des de composicions florals amb peonies, dahlies i margarides fins a rams amb flors secs o flora artificial, trobareu la inspiració perfecta per a la vostra big day. Deixeu-vos sorprendre per les possibilitats i trieu un ram de flors original que s’adapti al vostre estil i personalitat.


1. Un ram de peònies lligades amb un dolç llaç rosa

Aquest ram de peònies és una composició eleganta i sofisticada que serà el punt culminant del vostre outfit nupcial. Les peònies, amb les seves fulles suaus i les seves grans flors de diferents tons de rosa, creen una atmosfera romàntica i sofisticada. Aquestes flors són lligades amb un dolç llaç rosa, que aporta un toc de dolçor i elegància extra.

El ram està elaborat amb cura per garantir la màxima qualitat i frescor. Aquest ram de peònies serà el complement perfecte per a la vostra boda i serà un record inoblidable per a la resta de la vostra vida.

Petit ram de núvia de Bella Botanica | Un dia fabulós

2. Un ram lliri de la vall per a la núvia i hortènsies, roses i astilbes 

Aquest ram de núvia és una combinació única de flors que creen una harmonia perfecta. El lliri de la vall és el protagonista del ram, amb les seves flors elegantes i grans, que li donen un aire natural i senzill. Aquestes flors són combinades amb hortènsies, roses i astilbes, que aporten un toc de color i delicadesa.

Aquest ram serà el complement perfecte per a la núvia i li donarà un toc d’encant i elegancia. Per a les dames d’honor, també recomanem optar per un ram amb hortènsies, roses i astilbes, que combinen a la perfecció amb el ram de la núvia. Aquestes flors, amb les seves tonalitats pastel, creen una atmosfera romàntica i acollidora. Trieu aquestes combinacions de flors per a la vostra boda i gaudireu d’una gran nit plena de bellesa i harmonia.

Petits rams de noces lavanda i pèsols dolços

3. Ram de pèsols dolços i espígol de color porpra

Aquest ram de pèsols dolços i espígol de color porpra és una elecció única i original per a la vostra boda. Els pèsols dolços, amb les seves flors petites i delicades, aporten un toc de dolçor i frescor a la composició. El color porpra de l’espígol li dóna un toc de color i elegància. Aquest ram és ideal per a una boda rustica o natural, i li donarà un toc de sofisticació i originalitat.

ram romàntic de Petite Fleurs | Un dia fabulós

4. Ram de flors d’estiu

Aquest ram de flors d’estiu és una combinació de les flors més representatives de la temporada, perfectes per a la vostra boda d’estiu. Aquest ram inclou flors com el girasol, la margarida, la celestine i la lavanda, que creen una atmosfera càlida i acollidora. Les flors són combinades de manera harmònica per crear un ram equilibrat i ben equilibrat. Aquest ram és ideal per a una boda en un entorn natural, on la bellesa de les flors s’harmonitza amb l’entorn. El ram està elaborat amb cura per garantir la màxima qualitat i frescor, i serà un record inoblidable per a la resta de la vostra vida. Trieu aquest ram de flors d’estiu per a la vostra boda i gaudireu d’una gran nit plena de bellesa i harmonia.

Ram de núvia petit amb alè de nadó | Un dia fabulós

5. Ram de peònies Claire de Lune, peònies de corall i margarides blanques

Aquest ram de peònies Claire de Lune, peònies de corall i margarides blanques és una combinació de flors que creen una harmonia perfecta. Les peònies Claire de Lune són el protagonista del ram, amb les seves flors grans i en forma de ventall que li donen un aire elegant i sofisticat. Aquestes flors són combinades amb peònies de corall i margarides blanques, que aporten un toc de color i delicadesa. Aquest ram serà el complement perfecte per a la núvia i li donarà un toc d’encant i elegancia.

posies rosa i blanc de Dundrum Blooms | Un dia fabulós

6. Ram de posies de color rosa i blanc

Aquest ram de posies de color rosa i blanc és una elecció elegant i clàssica per a la vostra boda. Les posies de color rosa i blanc són combinades de manera harmònica per crear un ram equilibrat i ben equilibrat. Aquest ram és ideal per a una boda elegant i sofisticada, i li donarà un toc de dolçor i frescor.

Ram d'Astilbe | Un dia fabulós

7. Ram d’astilbe Rosa

Aquest ram d’astilbe rosa és una elecció impactant per a la vostra boda. L’astilbe és una flor elegant i exòtica, amb una forma de penell i un color rosa intens que li dona un aire modern i sofisticat. Aquest ram és ideal per a una boda contemporània i li donarà un toc de modernitat i estil.

Petits rams de roses de noces

8. Ram de flor seca de tardor

Aquest ram de flor seca de tardor és una elecció única i original per a la vostra boda. Les flors secues de tardor són un element que aporta un toc de calidesa i naturalitat a la vostra decoració, i creen un ambient acollidor i càlid. Aquest ram està elaborat amb flors secues de tardor de diferents textures i colors, que li donen un aire eclèctic i natural. Aquest ram és ideal per a una boda més informal i li donarà un toc de calidesa i naturalitat. El ram està elaborat amb cura per garantir la màxima qualitat i durabilitat, i serà un record inoblidable per a la resta de la vostra vida.

Ram de noces de flors seques petites | Un dia fabulós

9. Ram de roses blanques amb tocs vegetals

Aquest ram de roses blanques amb tocs vegetals és una elecció sofisticada i elegante per a la vostra boda. Les roses blanques són un símbol d’amor i puretat, i són combinades amb tocs de vegetació verda per crear un ram fresc i natural. Aquest ram és ideal per a una boda elegant i sofisticada, i li donarà un toc de dolçor i frescor.

Petits Rams de Novia | Un dia fabulós

10. Ram de peonia

Les peònies són flors molt valorades per la seva bellesa i elegança, i són una elecció popular per a les núvies. Aquest ram està elaborat amb peònies de diferents colors i textures, que li donen un aire fresc i natural. Aquest ram és ideal per a una boda elegant i sofisticada, i li donarà un toc de dolçor i frescor

Petits rams de noces

11. Ram de roses i protea 

Aquest ram de roses i protea és una elecció original i impactant per a la vostra boda. Les roses són un símbol clàssic d’amor, mentre que la protea és una flor exòtica i amb caràcter, que aporta un toc de modernitat i originalitat. Aquest ram combina les flors de manera harmoniosa, creant un ram fresc i natural. Aquest ram és ideal per a una boda moderna i amb personalitat, i li donarà un toc de color i originalitat.

Petits Rams de Novia | Un dia fabulós

12. Petit ram d’hivern amb baies de viburnum, astilbe, gerberes perles negres i fullatge de moliner

Aquest petit ram d’hivern és una elecció ideal per a les celebracions d’aquesta estació. Les baies de viburnum, les astilbes i les gerberes perles negres són flors típiques de l’hivern, que li donen un aire fresc i natural. El fullatge de moliner li aporta un toc de sofisticació i elegança, i el ram està elaborat amb cura per garantir la màxima qualitat i frescor. Aquest petit ram és ideal per a una boda d’hivern, i li donarà un toc de color i frescor a la celebració.

13. Arranjament assolellat de flors silvestres grogues 

Aquest arranjament assolellat de flors silvestres grogues és una elecció perfecta per a les celebracions de primavera i estiu. Les flors silvestres grogues són una representació perfecta dels colors brillants i vius d’aquestes estacions, i aporten un aire fresc i natural a l’arranjament. Aquest arranjament és ideal per a una boda assolellada i amb personalitat, i li donarà un toc de color i originalitat.

Petit ram de núvia de A Room in Bloom | Un dia fabulós

14. Ram amb roses i lliris

Aquest ram amb roses i lliris és una elecció clàssica i sofisticada per a qualsevol ocasió especial. Les roses són el símbol per excel·lència de l’amor i l’afecte, i els lliris aporten un toc elegant i digne. Aquest arranjament combina la dolçor i la gràcia de les roses amb la presència i la força dels lliris, creant un equilibri perfecte entre els dos elements.

flors roses i vermelles de dames d'honor de sàlvia

15. Un ram de botons 

Un ram de botons és una opció elegante i original per a aquells que busquen un regal diferent i amb encant. Aquest ram està compost per una selecció cuidada de botons de diferents formes, colors i textures que es combinen per crear una obra d’art única.

Banda del lloc del ram dels convidats del nuvi del casament de Niamh Dane

16. Un ram de flors d’una sola tija per a les núvies minimalistes

Un ram de flors d’una sola tija és una opció senzilla i sofisticada per a aquells que busquen un regal o decoració discreta i elegant. Aquest ram està compost per una sola tija amb una sola flor o un petit grup de flors del mateix tipus, cosa que li dona un aire senzill i minimalista.

Estàs pensant a portar un petit ram de noces? Aquí teniu el que heu de saber…

  • Els rams de núvia poden ser clàssics o rústics, retro o salvatges, però si no funcionen per al vostre aspecte de núvia, poden ser perfectes per a les vostres dames d’honor!
  • Les flors diminutes com la gypsophila, l’espígol i la majoria de flors silvestres són ideals per als rams moderns i originals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *