Una guia per utilitzar bombes de fum a les fotos del vostre casament

N’hem vist moltes tendències de foto de casament van i vénen amb els anys, però bombes de fum han tingut un gran poder de permanencia. Són els favorits de les parelles a causa de l’ambient fresc i de somni que afegeixen a les imatges i les pel·lícules del casament, i l’interès visual que aporten a les instal·lacions industrials i als espais amb molt d’espai exterior. Però on pots aconseguir bombes de fum, com els feu servir a les fotos del teu casament (sense tacar-te el vestit!), i val la pena la molèstia? Aquí, estem donant respostes a totes aquestes preguntes i més!

Els millors consells per utilitzar bombes de fum a les fotos del casament:

Abans d’anar més lluny, aquí teniu dos consells importants sobre l’ús de bombes de fum als casaments:

 1. Parleu primer amb el fotògraf del vostre casament. Descobriu si el vostre fotògraf ha treballat abans amb bombes de fum i si té idees o consells per oferir. És possible que hagin de portar equipament diferent si van a fotografiar bombes de fum, així que és millor xerrar amb antelació. També poden suggerir una pràctica per planificar la presa.
 2. Consulteu amb el lloc del vostre casament. Les bombes de fum es consideren pirotècniques, així que haureu de demanar permís al vostre lloc per utilitzar-les al terreny. És possible que tinguin restriccions sobre on podeu utilitzar-los o suggeriments d’espais que convindrien. Si no es permet l’ús de bombes de fum al vostre lloc, és possible que el vostre fotògraf us pugui suggerir un lloc proper on sigui segur utilitzar-los.
fotografies del casament amb bomba de fum blau taronja a Sligo

Les bombes de fum són segures per a les fotos del casament?

Hi ha algunes coses a tenir en compte a l’hora d’utilitzar bombes de fum als casaments. Abans d’entrar als nostres consells generals, és important assenyalar que les instruccions difereixen d’un producte a un altre, per tant Assegureu-vos de llegir detingudament les instruccions que venen amb les vostres bombes de fum i comproveu les etiquetes d’advertència abans d’encendre’ls.

 • El el fum de les bombes de fum mai s’ha d’inhalar, especialment per a qualsevol persona amb asma o altres problemes respiratoris, per la qual cosa és important que s’utilitzin en una zona ben ventilada i que es vigili de prop la direcció del vent. Les bombes de fum no s’han d’encendre a prop de multituds, animals o carreteres transitades.
 • Alguns tipus de bombes de fum són segures per a la parella (cerqueu “combustió freda” quan compreu), mentre que altres estan dissenyats per encendre-se a terra i no són segurs per subjectar-los.
 • Les bombes de fum emeten espurnes quan s’encenen, així ha de ser-ho mantenir allunyat d’objectes inflamables i zones molt seques. És una bona idea tenir a mà una galleda resistent a la calor per emmagatzemar les bombes de fum després d’haver-se extingit, ja que encara poden estar calentes.
 • Assegureu-vos que la bomba de fum té va deixar de fumar completament abans de tocar-lo.
 • Presta molta atenció a les instruccions per eliminant la teva bomba de fum. Com a norma general, les bombes de fum s’han de remullar amb aigua i embolicar-les amb una doble capa d’embolcall de plàstic abans de llençar-les a la paperera general.

Quines són les principals opcions per a les bombes de fum?

Hi ha un parell de diferents tipus de bombes de fum disponibles. Alguns alliberen fum d’un extrem, mentre que d’altres alliberen fum dels dos extrems. Presteu molta atenció al temps de durada a l’hora de sospesar les vostres opcions. L’ideal hauria de ser més de 60 segons per donar-vos a vosaltres i al vostre fotògraf el temps suficient per obtenir la fotografia perfecta. Pel que fa al color, hi ha moltes opcions disponibles. És possible que ho vulguis tria un color de la paleta de colors del teu casamento busqueu alguna cosa completament diferent contrastar el paisatge al vostre lloc o ubicació.

On puc comprar bombes de fum?

Podeu comprar bombes de fum a Amazon, Etsy i directament a minoristes especialitzats com Enola Gaye. Quan compres bombes de fum, val la pena recordar que també es poden incloure com a granades de fum, llaunes de fum o pals de fum.

una parella utilitzant una bomba de fum a les fotos del seu casament

Quantes bombes de fum necessitaré?

És una bona idea comprar quatre o cinc bombes de fum per protegir-se de qualsevol fallada o problema de dentició i permetre una pràctica, encara que el vostre fotògraf us pot aconsellar sobre això si els ha utilitzat abans. Un cop s’ha encès una bomba de fum, no hi ha marxa enrere, així que és bo tenir còpies a mà.

Com s’encén una bomba de fum?

De nou, els productes varien, però la majoria de les bombes de fum presenten un passador de filferro al costat d’un extrem, que actua com a encès, el que significa que no cal un encenedor.

una parella utilitzant una bomba de fum a les fotos del seu casament

Les bombes de fum tacaran la roba?

Una preocupació legítima amb les bombes de fum en un casament és si tacaran el vestit de núvia o altres vestits. Anem a nivell amb tu – sí, bombes de fum llauna tacar la roba. No obstant això, si es manté a distància i el fum s’allunya de tu, hauries de fugir sense taques. El truc és aconseguir que algú altre encengui la bomba de fum lluny de tu i no tenir-los massa a prop quan es facin les fotos. En teoria, podríeu fer una prova amb altres peces abans del dia del vostre casament, però tingueu en compte que diferents teixits reaccionaran de manera diferent al fum; potser no taqui una samarreta blanca antiga, però un vestit de núvia de seda és una altra qüestió. . Si realment voleu jugar amb seguretat, penseu a canviar-vos per un altre vestit per a les vostres imatges de casament amb bomba de fum.

una parella utilitzant una bomba de fum blava a les fotos del seu casament

Les bombes de fum funcionaran a la nit?

Amb la il·luminació adequada, les bombes de fum poden semblar increïblement espectaculars per a les fotografies de casament nocturnes. Però de nou, això és una cosa per discutir amb el fotògraf i el lloc del vostre casament per esbrinar si és una possibilitat per al vostre gran dia.

Quines són algunes alternatives a les bombes de fum?

Si heu arribat fins aquí i encara no esteu segurs d’utilitzar bombes de fum al vostre casament, hi ha algunes altres maneres d’obtenir fotos del casament amb una sensació festiva semblant.

 • Pols Holi, en format pols o canó (advertència: sens dubte tacaran la roba i trigaran una estona a treure’s del cabell i la pell!)
 • Confetti biodegradable, en format confeti o canó
 • Focs artificials (només a la nit)
 • Sparklers (només a la nit)
 • Bombolles
 • Streamers o varetes de cintes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *